Top Viihde
FB`s Abba Show
BILEBÄNDIT
SuomiRock/Pop
Cover-bändit
TANSSI & ISKELMÄ
Duot
Trubaduurit
Jani Wickholm
Puolikuu Kari Pesonen Soolo
Bablo
Jouni Keronen
Virpi Kätkä Soolo
Esa Eloranta
Aki Louhela
Seppo Tammilehto
Harri Marstio
Tommy Huovinen
Pickles 2000
Olli Leppänen
Ronnie Grandell
Hege Tuomisto
Markku Salo
JariVilja
Tero Vall
Jorma Lehtelä
Manne Veneskari
Pasi Repo
Aki Leppänen
Harry Kiianen
Martti Koivisto
Lucafly
Otto Fothy - One Man Band
Jazz
Juontajat
KARAOKE
karaoke legenda kilpailu
karaoke legenda seniorikilpailu
Live Karaoke
Vaahtobileet
Pallomeribileet
Burleski Show
ERIKOISOHJELMAT
Yritysjuhlat
yksityistilaisuudet
Vuokrattavana tapahtumiin
Yhteystiedot/myynti
TARJOUSPYYNTÖ
Haluatko karaokejuontajaksi
Ohjelmamyyntineuvottelija 

Martti Koivisto

_______________________________________________________________________________________

Martti Koivisto on turun seudulla asusteleva imitaattori, laulaja ja lauluntekijä, joka on esiintynyt eri puolilla Suomea vuodesta -94 lähtien. Martti tarjoaa keikoilla trubaduurina kitaran kanssa monipuolisen shown, jossa kuullaan lukemattomia imitointihahmoja niin puheen kuin laulunkin muodossa. Ohjemisto pitää sisällään puheimitointia, sekä imitointia laulamalla tunnettuja laulajia imitoiden. Martti on julkaissut kahdeksan levyllistä omaa musiikkia, jotka sisältävät muutamaa poikkeusta lukuunottamatta yksinomaan hänen itsensä kirjoittamia lauluja, joten musisointia kuullaan keikoilla myös miehen omalla äänellä. Tarvittaessa Martin voi tilata keikalle myös lisäsäestäjien kanssa. Näin saa hankittua tilaisuuteen kätevästi yhtenä pakettina sekä viihteen, että orkesterimusiikin.

 

Tyypillisiä esiintymispaikkoja joissa Martti viihtyy ovat firmojen juhlat, syntymäpäivät, ravintolat, häät, pikkujoulut, harjannostajaiset, vaali-iltamat, lavatanssit, kylpylät ja kaikki vastaavanlaiset tilaisuudet johon humoristista viihdettä ja musiikkia kaivataan.

 

Tunnettuja imitointihahmoja on varastossa tällä hetkellä n.100. Keikoilla kuullaan hieman vaihdellen noin kolmeakymmentä hahmoa mm: Jope Ruonansuu, Andy McCoy, Kimi Räikkönen, Toni Nieminen, Juhani Tamminen, Marco Bjurström, Aira Samulin, Martti Ahtisaari, Tarja Halonen, Jorma Uotinen, Matti-Esko Hytönen, jne jne. Laulajista mm. Juice Leskinen, Tuomari Nurmio, Jukka Kuoppamäki,  Tapio Rautavaara, Matti Inkinen (SIG), Martti Syrjä ( Eppu Normaali ), M.A Numminen, Vesa-Matti Loiri, Jaakko Teppo ja Sakari Kuosmanen


Tulosta tämä sivu
Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Julkaisujärjestelmä